Overslaan en naar de inhoud gaan

Fors verlies MVV tegen Jong Ajax

Geplaatst opvrijdag 27 september 2019 - 22:04

MVV heeft de volgende opdoffer moeten incasseren. Ook tegen Jong Ajax ging de ploeg van trainer Fuat Usta fors onderuit: 1-4.

Positief was dat het spel van de Maastrichtse club beter was dan de afgelopen weken. Maar MVV, dat gretig en goed begon, kon de kansen niet afmaken en dat brak de ploeg later op.

Eerste kans
Joeri Schroijen kreeg de eerste mogelijkheid aan Maastrichtse zijde, daar stond ook een kans voor de jonge talenten uit Amsterdam tegenover.

Wijzigingen
MVV-trainer Usta had Jérome Deom deze keer een basisplaats gegund. In vergelijking met het team dat vorige week eveneens vier tegendoelpunten incasseerde (4-0 verlies bij Den Bosch), was dat de enige verandering.

Op en neer
Het spel ging op en neer, kansjes waren er voor beide ploegen. De score werd geopend door Jong Ajax in de 36e minuut. Uit een hoekschop kopte Kik Pierie de 0-1 tegen de touwen. Even juichte het publiek voor de gelijkmaker van Anthony van den Hurk, maar de scheids had al gefloten.

Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl

Deom kreeg meteen bij het begin van de 2e helft de kans op de gelijkmaker maar doelman Kjell Scherpen bracht redding. Van den Hurk kreeg iets later opnieuw een kans maar weer stond de spits in buitenspelpositie.

Aandringen
MVV drong aan, Koen Kostons kwam Nissilä aflossen. Maar net in die fase kwam Jong Ajax op 0-2. De bal werd als laatste geraakt door Ajacied Traoré. Diezelfde Lassina Traoré scoorde vijf minuten later uit een tegenaanval opnieuw, 0-3. Net daarvoor was MVV dichtbij de aansluitingstreffer, maar de kopbal van Anthony van den Hurk ketste via de onderkant van de lat terug het veld in.

Eretreffer
Nadat Gravenberch er 0-4 van had gemaakt, was MVV eindelijk trefzeker in de extra tijd. Joeri Schroijen maakte de eindstand iets dragelijker, maar kon de wrange gevoelens niet wegspoelen. De derde verliespartij op rij en de vijfde in acht wedstrijden is een feit.

Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen