ANP-408238812

Verstappen hoopt op betere balans in Red Bull

Max Verstappen hoopt voor de tweede race in het nieuwe seizoen dat zijn Red Bull een iets betere balans heeft. "Ik weet zeker dat we er dan dichter bij kunnen zitten in de kwalificatie", zegt hij op Verstappen.com.

Max Verstappen Red Bull Racing 2020
Succesvol protest: Verstappen start op tweede plek

Het protest van Red Bull om Lewis Hamilton te straffen is gunstig uitgepakt voor Max Verstappen. Hij start zondagmiddag vanaf de tweede plek in de Grote Prijs van Oostenrijk.

Max Verstappen geeft aan dat hij niet de nieuwe teamgenoot wordt van Ferrari-coureur Charles Leclerc
Max Verstappen: absoluut niet naar Ferrari

Max Verstappen heeft nog maar eens benadrukt dat hij Red Bull trouw blijft en niet het zitje van Sebastian Vettel bij Ferrari overneemt aan het eind van dit seizoen.

Max Verstappen (31 okt 2019)
Verstappen aast nog op derde plaats WK

Max Verstappen wil nog wel degelijk meestrijden om de derde plaats in de eindstand van het WK in het Formule 1-seizoen van dit jaar.

'Fantastisch, na 35 jaar weer een grand prix in Nederland'

"Fantastisch, het hing natuurlijk al langere tijd in de lucht, maar enorm knap dat ze het toch nog voor elkaar hebben gekregen. Na 35 jaar weer een grand prix in Nederland."

Max 'not amused': start vanaf vijfde positie

Max Verstappen start zondag tijdens de Grand Prix van Shanghai vanaf de vijfde positie.

Max Verstappen zevende in laatste training

Max Verstappen heeft op het circuit van Shanghai in de derde training voor de Grand Prix van China de zevende tijd neergezet.

Verstappen blij met snelheid en balans

Max Verstappen heeft na de eerste twee trainingen voor de Grote Prijs van China de bevestiging gekregen dat Red Bull een montagefout heeft verholpen.

Verstappen ziet kansen voor circuit in Shanghai

Max Verstappen heeft bij het ingaan van een weekend zonder race alvast vooruitgekeken naar de grand prix van volgend weekend, die van Shanghai.

'Jonge Max Verstappen is een volwassen coureur'

Max Verstappen begint op 21-jarige leeftijd aan zijn vijfde jaar in de Formule 1.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV