Overslaan en naar de inhoud gaan

Formule E: Pech voor Frijns, Portugees kampioen

Geplaatst opzondag 9 augustus 2020 - 20:38

Maastrichtenaar Robin Frijns, die in de race van zaterdag sterk reed en als tweede finishte, had zondag pech tijdens de Formule E-races in Berlijn.

Een mankement aan de batterij in zijn elektrische sportwagen leidde ertoe dat hij niet kon starten.

Lees ook: Autocoureur Frijns grijpt net naast de winst in Berlijn

De Vries
Autocoureur Nyck de Vries is in de vierde van zes races op de vierde plaats geëindigd. Een aanval in de slotfase op de Zwitser Sébastien Buemi om de derde plaats nog te bemachtigen, lukte niet. De Vries was eerder deze week in de eerste race op het speciaal aangelegde circuit op luchthaven Tempelhof ook vierde geworden.

Titel
De Fransman Jean-Éric Vergne won de race, maar de meeste aandacht was er voor António Félix da Costa. De Portugees stelde met zijn tweede plaats de wereldtitel al veilig, terwijl er nog twee E-Prix te gaan zijn in Berlijn. Hij vergaarde al 156 punten dit seizoen en is niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen