Overslaan en naar de inhoud gaan

Formule 1 trapt af in Bahrein en niet in Australië

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 9:41

Formule 1-coureur Max Verstappen start zijn seizoen dit jaar in Bahrein op 28 maart. Daarmee is de traditionele seizoenstart in Australië van de baan. De race in Melbourne is vanwege de aanhoudende coronapandemie verzet naar 21 november.

Dinsdag is de Formule 1-kalender bekendgemaakt. Door de wereldwijde coronapandemie heeft de organisatie moeten puzzelen.

China
Door de reisbeperkingen kan ook de Grote Prijs van China niet op de geplande datum in april worden verreden. Deze race verhuist naar een andere datum later in het jaar. Het management van de Formule 1 voert daarover gesprekken met de organisatie van de race in Sjanghai.

Zandvoort
Voor de Grote Prijs van Nederland verandert er vooralsnog niets. De race op het circuit in Zandvoort staat nog altijd op 5 september. De Grote Prijs van Imola vult het gat op in april. Het Italiaanse circuit maakte vorig jaar deel uit van de aangepaste racekalender en keert in 2021 terug op 18 april.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen