Overslaan en naar de inhoud gaan

Formule 1 terug op Duitse Nürburgring, geen races in Amerika

Geplaatst opvrijdag 24 juli 2020 - 16:46

De terugkeer van de Formule 1 op het Duitse circuit Nürburgring is bezegeld.

Het management van de Formule 1 heeft aangekondigd dat op 11 oktober een race wordt gehouden die meetelt voor het wereldkampioenschap onder de naam Grote Prijs van de Eifel.

Twee andere races
De koningklasse voegt nog twee races toen aan de noodkalender. Zo is het ook zeker dat Portugal na een afwezigheid van ruim 20 jaar weer een Formule 1-race houdt. Op 25 oktober is het circuit van Portimão gastheer van de Grote Prijs van Portugal. En op 1 november gaat het racecircus weer naar Italië voor de Grote Prijs van Emilia Romagna op het circuit van Imola.

Amerika
De Formule 1 heeft vrijdag ook moeten besluiten dit jaar af te zien van races op het Amerikaanse continent, omdat de uitbraak van het coronavirus in Noord-, Midden en Zuid-Amerika te zorgelijk is. Dat betekent dat er dit jaar geen races zullen zijn in Canada, de Verenigde Staten, Mexico en Brazilië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen