Max Verstappen

Stuivertje wisselen bij Mercedes: Verstappen weer derde

Net als in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje wist Max Verstappen bij de tweede vrije training met zijn snelste rondetijd niet in de buurt te komen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Max Verstappen Red Bull Racing 2020
Seconde scheidt Verstappen en Mercedessen in vrije training

Valtteri Bottas heeft vrijdagochtend de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de GP van Spanje.

Max Verstappen overwinning Silverstone
Video: Waar kan Max Verstappen nog op warm weer rekenen?

Mede door de hitte kon Max Verstappen afgelopen weekend zijn rivalen aftroeven. Maar komen er nog meer circuits aan waar de Limburger op hoge temperaturen kan rekenen?

Pitlane Sem Xavier
Pitlane over Spaanse hitte: 'Dit is dé kans voor Verstappen'

De hitte, afgelopen week op Silverstone én aankomend weekend in Barcelona, blaast de WK-kansen van Max Verstappen nieuw leven in. Pitlane blikt vooruit op de GP van Spanje.

Max Verstappen (19 feb 2020)
Verstappen hoopt concurrentie ook in Barcelona te verrassen

Autocoureur Max Verstappen hoopt dat hij zijn concurrenten van Mercedes zondag opnieuw kan verrassen tijdens de Grote Prijs van Spanje op het circuit van Barcelona in de Formule 1.

Max Verstappen_HD (18 jul 2020)
Gelijkenis tussen Schumacher en 'sensationele' Verstappen

Max Verstappen was sensationeel in de 70th Anniversary Grand Prix, meent technisch directeur Ross Brawn van de Formule 1.

Max Verstappen
Mercedes juicht opkomst concurrent Verstappen toe

Max Verstappen doet na zijn indrukwekkende zege in de 70th Anniversary Grand Prix nog volop mee om de wereldtitel en Mercedes juicht dat toe. "De Formule 1 heeft opwinding nodig en ook ons team."

ANP-420536389
Miljoen mensen zien overwinning Max Verstappen

Ruim een miljoen mensen hebben zondag de overwinning van Max Verstappen op tv (Ziggo Sport) gezien. Verstappen won de 70th Anniversary Grand Prix, de jubileumrace van de Formule 1, op het circuit van Silverstone.

ANP-420534927
Analyse: Witte streep is voor Verstappen een gouden greep

Max Verstappen verraste zondagmiddag vriend, vijand én zichzelf. De triomftocht op Silverstone was er een die voortkwam uit lef, risico en race-instinct, maar vooral het perfect uitvoeren van een bandenstrategie.

Max Verstappen
Teambaas Horner: Max controleerde race prachtig

Max Verstappen controleerde de 70th Anniversary Grand Prix van begin tot eind. "En dat deed hij prachtig. Max reed werkelijk fantastisch", zei teambaas Christian Horner over zijn kopman van Red Bull, die dankzij een uitgekiende bandentactiek de race op Silverstone won.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV