PitlaneImola

Pitlane: 'Senna waanzinnig, Verstappen heeft een auto nodig'

Hoe verhouden legendarische F1-coureurs, zoals Michael Schumacher, Lewis Hamilton en Ayrton Senna zich tot elkaar? En wat kan Verstappen dit weekend op Imola, het circuit waar Senna verongelukte?

max verstappen (18 jul 2020)
Glibberende Verstappen had moeite met bandentemperatuur

Max Verstappen pakte zondag in Portugal zijn negende podiumplek van het seizoen. Die derde plaats kwam niet zonder slag of stoot tot stand.

Max Verstappen
Derde plaats Verstappen bij recordzege Hamilton

In een GP van Portugal die spectaculair begon, is Max Verstappen uiteindelijk als derde gefinisht, achter Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Liveblog Max Verstappen
Teruglezen: Max Verstappen derde in Portugal

Max Verstappen is zondag als derde gefinisht in de Grand Prix van Portugal. Lewis Hamilton won voor de 92ste keer een Grand Prix, een nieuw record.

Max Verstappen (10 okt 2020)
Max Verstappen start op derde positie in Portugal

Max Verstappen begint zondag vanaf de derde startpositie aan de Grand Prix van Portugal in de Formule 1. De kopman van Red Bull was in de kwalificatie alleen langzamer dan Lewis Hamilton en Vallteri Bottas, de coureurs van Mercedes.

Lewis Hamilton Max Verstappen
Derde tijd Verstappen in derde vrije training GP Portugal

Max Verstappen heeft zaterdag bij de derde vrije training voor de Grote Prijs van Portugal de derde tijd gerealiseerd.

ANP-424327516
Stewards: geen actie na botsing Verstappen en Stroll

De botsing tussen Max Verstappen en de Canadees Lance Stroll tijdens de tweede vrije training in aanloop naar de GP van Portugal krijgt geen vervolg.

ANP-424327028
Verstappen botst met Stroll en rijdt tweede tijd in training

Max Verstappen is tijdens de tweede vrije training in aanloop naar de Grote Prijs van Portugal in botsing gekomen met de Canadese coureur Lance Stroll.

Max Verstappen (10 okt 2020)
Derde tijd Verstappen in eerste verkenning Portimão

Max Verstappen heeft de eerste kennismaking met het Autódromo do Algarvo goed doorstaan.

Pitlane GP Portugal
Pitlane: 'Kansen voor Verstappen op de Algarve-achtbaan'

Op een circuit dat volgens Xavier Maassen bij de mooiste hoort waar hij gereden heeft, kan Max Verstappen het Lewis Hamilton moeilijk gaan maken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten