Overslaan en naar de inhoud gaan

Foodtruckfestival in Heerlen geannuleerd

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 13:17

Foodstock in Heerlen gaat wegens gebrek aan kwaliteit niet door.

De organisatie heeft het evenement op het laatste moment geannuleerd. Het meerdaags muzikaal foodtruckfestival zou van 5 tot en met 7 juli plaatsvinden in de groene omgeving van Business Park Coriopolis.

Kwaliteitsgebrek
De festivalorganisatie zegt via Facebook de kwaliteit van het evenement niet te kunnen garanderen. Wat daarmee bedoeld wordt, is niet duidelijk.

Rondtrekkend festival
Foodstock kende dit jaar Limburgse edities in Weert en Sittard. Ook doet het rondtrekkende festival diverse Noord-Brabantse steden aan, Voorburg in Zuid-Holland en Lelystad in Flevoland.

Vaker geplaagd
Foodstock wordt dit seizoen al vaker geplaagd. Wegens harde windstoten op 7 juni ging het evenement in Weert pas een dag later open. In het Noord-Brabantse Oosterhout zou Foodstock dit jaar plaatsvinden van 12 tot en met 14 juli, maar net als in Heerlen is het ook daar geannuleerd. Ook in Oosterhout zou de organisatie de kwaliteit niet kunnen garanderen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen