Overslaan en naar de inhoud gaan

Foodtruckfestival in Heerlen geannuleerd

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 13:17

Foodstock in Heerlen gaat wegens gebrek aan kwaliteit niet door.

De organisatie heeft het evenement op het laatste moment geannuleerd. Het meerdaags muzikaal foodtruckfestival zou van 5 tot en met 7 juli plaatsvinden in de groene omgeving van Business Park Coriopolis.

Kwaliteitsgebrek
De festivalorganisatie zegt via Facebook de kwaliteit van het evenement niet te kunnen garanderen. Wat daarmee bedoeld wordt, is niet duidelijk.

Rondtrekkend festival
Foodstock kende dit jaar Limburgse edities in Weert en Sittard. Ook doet het rondtrekkende festival diverse Noord-Brabantse steden aan, Voorburg in Zuid-Holland en Lelystad in Flevoland.

Vaker geplaagd
Foodstock wordt dit seizoen al vaker geplaagd. Wegens harde windstoten op 7 juni ging het evenement in Weert pas een dag later open. In het Noord-Brabantse Oosterhout zou Foodstock dit jaar plaatsvinden van 12 tot en met 14 juli, maar net als in Heerlen is het ook daar geannuleerd. Ook in Oosterhout zou de organisatie de kwaliteit niet kunnen garanderen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen