asbest, asbestdak, eterniet (stock)

Toch geen fonds voor weghalen asbestdak stal en loods

Er komt voorlopig geen fonds voor het weghalen van asbestdaken bij bedrijven, vaak van schuren of loodsen.

stock zonne-energie windmolen
Kwart miljard in fonds voor duurzamer Limburg

Het Limburgs Energiefonds (LEF) wordt fors uitgebreid. Momenteel zit er 90 miljoen euro in het fonds. Dat groeit nu naar 268 miljoen euro, bijna een verdrievoudiging.

Leudal stikstof raad van state onderzoek Arno Walraven (11 sep 2019)
Provinciaal fonds om woningbouw te stimuleren

Het provinciebestuur wil een stimuleringsfonds wonen in het leven roepen.

Asbest
Ruim miljoen vierkante meter asbestdak in drie gemeenten

Er ligt behoorlijk wat asbest op de daken in Limburg. Drie gemeentes die stuk voor stuk meer dan een miljoen vierkante meter aan asbestdak herbergen, spannen de kroon.

Tweede Kamerlid wil actie in 'dossier mijnschade'

VVD-minister Eric Wiebes van Economische Zaken laat zich nog niet uit over een fonds voor gedupeerden van mijnschade, tot teleurstelling van Tweede Kamerlid Sandra Beckerman.

Philharmonie Zuidnederland krijgt eigen fonds

De inauguratie van het endowment fonds Philharmonie Zuidnederland gaat vrijdag plaatsvinden. Het fonds moet op de lange termijn de kwaliteit van het orkest waarborgen door een stevige eigen financiële basis.

Nieuwe naam voor HFL Geestelijke Gezondheidzorg

Het fonds HFL Geestelijke Gezondheidszorg wordt hernoemd tot 'Jonge Brein onderzoekfonds Limburg'. Daarmee hoopt zij haar herkenbaarheid en zichtbaarheid in de regio te vergroten.

L1 en LBM lanceren blaasmuziekfonds

L1 en de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen lanceren een fonds om de blaasmuziekcultuur in de provincie nog meer zichtbaar te maken. Daarbij is een grote rol weggelegd voor de muziekverenigingen zelf.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten