Kaalslag onder schietbomen: 53 schutterijen door op OLS

De schutterijen vielen zondagmiddag tijdens het Korpsschieten bij de bosjes onder de schietbomen in Sevenum.

Reus onthoofd voor reuzenstoet Maastricht

De Lange Man uit Hasselt die zondagmiddag meeloopt in de reuzenstoet in Maastricht, blijkt te groot voor de poort waardoor het gevaarte naar buiten moet.

Man uit Neer onttroont 'Johan Cruijff van de beugelsport'

Rob Geelen van B.C. Onder Ons uit Neer mag zich sinds zondag Nederlands kampioen beugelen noemen. Kessel was dit jaar het decor van de nationale kampioenschappen.

Schutterij rekent op Sevenumse bevolking voor OLS 2019

De leden van schutterij Sint Sebastianus uit Sevenum rekenen op hun dorpsgenoten om volgend jaar het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) te kunnen organiseren.

Schutterij haakt af bij OLS na sterfgeval

Schutterij Sint Barbara Tungelroy zal zaterdag wegens een sterfgeval niet deelnemen aan de finale van de schietwedstrijd op het Oud Limburgs Schuttersfeest.

Bouw van LVK-finalehal in Kessel van start

De organisatie van de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers (LVK) 2018 is vanmorgen in Kessel begonnen met de bouw van het LVK-paviljoen.

Schutterij Sint Joseph wint Zuid-Limburgs Federatiefeest

Schutterij Sint Joseph uit Buchten heeft zondag in Voerendaal het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) gewonnen.

Video: Drukte op Zuid-Limburgs Federatiefeest in Voerendaal

Meer dan 50 schutterijen doen mee aan het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF).

Provincie zeer te spreken over schutterij-besluit van Vaals

Het provinciebestuur is erg te spreken over het schutterij-besluit van de gemeente Vaals.

42 schutterijen strijden in Merkelbeek om D'n Um

Nog 42 schutterijen strijden zaterdag in Merkelbeek om D'n Um. 32 Nederlandse, 9 Belgische en 1 Brabantse schutterij gingen vorige week door naar de tweede ronde van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2017.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten