Overslaan en naar de inhoud gaan

Floor Jansen werkt opnieuw samen met Henk Poort

Geplaatst opzaterdag 12 juni 2021 - 15:17

Floor Jansen en Henk Poort hebben opnieuw de muzikale samenwerking gezocht.

De in Beegden opgegroeide zangeres werkte al eerder samen met Poort in het televisieprogramma Beste Zangers.

Metal en opera
Jansen, frontzangeres van metalband Nightwish, en Poort, operazanger, brachten vrijdag het nummer 'Dangerous Game' uit. Het nummer is een cover van Jekyll & Hide. Jansen schrijft op Instagram: "Ik ben blij om een nieuwe cover te mogen aankondigen, met niemand anders dan de Phantom, Henk Poort."

Phantom of the Opera
De eerste samenwerking tussen Jansen en Poort werd een daverend succes. In het programma Beste Zangers zongen ze hun eigen versie van 'The Phantom of the Opera'. Het nummer werd miljoenen keren bekeken op internet, haalde de hitlijsten en eindigde ook in de Top 2000.

Lees ook: Floor Jansen hoogst genoteerde Limburgse artiest in Top 2000

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen