Overslaan en naar de inhoud gaan

Floor Jansen drie keer met Henk Poort in uitverkocht Carré

Geplaatst opzondag 31 oktober 2021 - 12:58

Zangeres Floor Jansen staat drie keer in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De in Beegden opgegroeide zangeres verzorgt een gastoptreden bij de show 'Helden' van Henk Poort. De optredens, die op 10 en 11 november plaatsvinden , zijn uitverkocht.

Muzikale samenwerking
Het is niet voor het eerst dat de operazanger en frontzangeres van metalband Nightwish een muzikale samenwerking aangaan. Zo hebben ze eerder samen het nummer Dangerous Game uitgebracht.

Lees ook: Floor Jansen werkt opnieuw samen met Henk Poort

Phantom of the Opera
De eerste samenwerking tussen Jansen en Poort werd een daverend succes. In het programma Beste Zangers zongen ze hun eigen versie van The Phantom of the Opera. Het nummer werd miljoenen keren bekeken op internet, haalde de hitlijsten en eindigde ook in de Top 2000.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen