Overslaan en naar de inhoud gaan

Flogging Molly en schreeuw-cultheld Jimmy Barnes op Bospop

Geplaatst opwoensdag 16 januari 2019 - 8:31

Na grote namen als Snow Patrol, Sting en John Fogerty komen ook Flogging Molly, James Morisson en Jimmy Barnes naar Bospop.

Dit laat directeur Peter Verkennis in de L1 Ochtendshow weten. "We hebben dit jaar het geluk dat veel bands die we wilden hebben ook komen."

The Doors
Ook heeft het festival in Weert de uit Baarlo afkomstige zangeres Sharon Kovacs, The White Buffalo, Jessica Wilde, The Lachy Doley Group en tribute-band The Doors Alive weten te boeken. Dit jaar kent Bospop niet twee maar drie festivaldagen.

Schreeuw
Van de artiesten die woensdag zijn toegevoegd aan de line-up is Jimmy Barnes misschien niet de bekendste, maar wel een opvallende. De Australische rockzanger maakt al decennia furore maar kreeg eind 2017 een absolute cultstatus door het nummer Big Enough van zijn landgenoot Kirin J Callinan. Barnes geeft dit nummer een rauw tintje door een epische schreeuwpartij, die als meme wereldwijd viraal is gegaan.

Video: Kirin J. Callinan (Youtube)

39e editie
Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat ook onder andere Sting, John Fogerty, The Specials en Skunk Anansie afreizen naar Weert. Het is alweer de 39e editie van het festival.

Lees ook: Variatie op Bospop: Sting, Skunk Anansie, Snow Patrol en meer

Het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen