Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Flogging Molly en schreeuw-cultheld Jimmy Barnes op Bospop

Geplaatst opwoensdag 16 januari 2019 - 8:31

Na grote namen als Snow Patrol, Sting en John Fogerty komen ook Flogging Molly, James Morisson en Jimmy Barnes naar Bospop.

Dit laat directeur Peter Verkennis in de L1 Ochtendshow weten. "We hebben dit jaar het geluk dat veel bands die we wilden hebben ook komen."

The Doors
Ook heeft het festival in Weert de uit Baarlo afkomstige zangeres Sharon Kovacs, The White Buffalo, Jessica Wilde, The Lachy Doley Group en tribute-band The Doors Alive weten te boeken. Dit jaar kent Bospop niet twee maar drie festivaldagen.

Schreeuw
Van de artiesten die woensdag zijn toegevoegd aan de line-up is Jimmy Barnes misschien niet de bekendste, maar wel een opvallende. De Australische rockzanger maakt al decennia furore maar kreeg eind 2017 een absolute cultstatus door het nummer Big Enough van zijn landgenoot Kirin J Callinan. Barnes geeft dit nummer een rauw tintje door een epische schreeuwpartij, die als meme wereldwijd viraal is gegaan.

Video: Kirin J. Callinan (Youtube)

39e editie
Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat ook onder andere Sting, John Fogerty, The Specials en Skunk Anansie afreizen naar Weert. Het is alweer de 39e editie van het festival.

Lees ook: Variatie op Bospop: Sting, Skunk Anansie, Snow Patrol en meer

Het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen