Flixbus Maastricht

Meer busverbindingen vanuit Maastricht naar Europese steden

Vanaf Maastricht is het voortaan mogelijk om een rechtstreeks Flixbus te pakken naar meer Europese steden zoals Frankfurt, Praag, Brugge en Parijs.

flixbus (11 jun 2020)
FlixBus hervat dienstregeling in Limburg

FlixBus hervat vanaf 18 juni weer de dienstregeling in Limburg. De bussen gaan in eerste instantie vooral naar de nabijgelegen landen België, Duitsland en Frankrijk.

Flixbus Maastricht
Maastricht neemt internationaal busstation in gebruik

In Maastricht werd maandagmiddag het eerste internationaal busstation van de Benelux geopend.

FlixBus breidt uit: meer busreizen vanuit Venlo en Roermond

Het Duitse busbedrijf FlixBus gaat opnieuw uitbreiden in onze provincie.

Flixbus breidt verder uit: nieuwe opstapplaats in Limburg

Flixbus krijgt een nieuwe opstapplaats in Limburg. Vanaf donderdag kunnen reizigers vanuit Heerlen per bus rechtstreeks naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland reizen.

Flixbus
Flixbus breidt uit: meer Europese steden direct bereikbaar

Het Duitse busbedrijf Flixbus breidt vanaf donderdag het aantal directe busverbindingen tussen Limburg en verschillende Europese steden flink uit.

Uitstel lijnen Flixbus naar Limburg

Het Duitse busbedrijf Flixbus stelt de invoering van drie voor deze zomer geplande nieuwe lijnen van en naar Limburg uit tot het voorjaar van 2017.

FlixBus wil intercitylijnen naar Limburg laten rijden

Het Duitse vervoersbedrijf FlixBus wil twee lijnen voor binnenlands passagiersvervoer gaan aanbieden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten