Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke vertraging op snelwegen door kettingbotsing

Geplaatst opdonderdag 16 januari 2020 - 8:48

Door een ongeluk met meerdere auto's op de A2 bij Echt liep het verkeer donderdagochtend vast op de snelweg richting Maastricht. Ook op de A73 stond het verkeer stil.

Het ongeluk gebeurde rond 8:15 uur. Volgens Rijkswaterstaat waren er bij de botsing vier auto's betrokken.

Vertraging
Vanwege de nasleep van het ongeval waren er ter hoogte van Echt twee rijstroken dicht. Dit zorgde voor flinke vertraging op de A2 vanuit Eindhoven richting Maastricht. Ook de op A73 stond het verkeer richting het zuiden over meerdere kilometers stil vanwege het ongeval. Rond 9:10 uur was de A2 weer vrij. Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Vrachtwagen
Ook op de A2 richting Eindhoven ging het donderdagochtend mis. Net over de provinciegrens botste een vrachtwagen achter op een personenauto. Door het ongeval kwam het verkeer richting Eindhoven stil te staan.

De automobiliste werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen