Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke vertraging op A2 vanwege ongeluk, motorrijder gewond

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 7:26

Op de A2 bij Maarheeze is dinsdagochtend een auto in botsing gekomen met een motor. De motorrijder raakte daarbij gewond.

Dit zorgt voor een flinke vertraging van Nederweert richting Eindhoven.

Ambulance
Het ongeluk gebeurde dinsdag rond 6:45 uur, net over de provinciegrens. De motorrijder kwam door de botsing ten val en raakte gewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist kwam volgens de lokale nieuwssite Weertdegekste met de schrik vrij.

Omleiding
Verkeer richting Eindhoven staat over enkele kilometer vast. Ook in tegengestelde richting staat een file. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Venlo, over de A73 en A67. Lees de actuele verkeersinformatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen