Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke vertraging op A2 door brandende truck

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 6:47

De A2 ter hoogte van Weert is maandagochtend in zuidelijke richting dicht.

Een vrachtwagenoplegger met papier heeft rond 06:30 uur vlam gevat. Volgens WeertdeGekste.nl wist de chauffeur zijn combinatie op tijd te stoppen en de trekker te ontkoppelen. De trucker is niet gewond geraakt.

Dicht
Het verkeer ter hoogte van de afrit Nederweert loopt vertraging van meer dan een uur op. Aan de andere kant is er sprake van een kijkersfile. ANWB adviseert weggebruikers richting Maastricht om te rijden via de A67 en A73.

Video: WeertdeGekste.nl

Duurt nog wel even
Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat is het lastig om het papier te blussen. "Het vuur laait steeds weer op", zegt hij. Er worden momenteel containers met water vervoerd naar de plek van de brand, om het papier daarin te dompelen. Het bergen van het voertuig zal ook nog even tijd in beslag nemen. "De wielen zijn verbrand, dus dat moet misschien wel met een hoogwerker."

Bekijk hier de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen