Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke vertraging op A2 door brandende truck

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 6:47

De A2 ter hoogte van Weert is maandagochtend in zuidelijke richting dicht.

Een vrachtwagenoplegger met papier heeft rond 06:30 uur vlam gevat. Volgens WeertdeGekste.nl wist de chauffeur zijn combinatie op tijd te stoppen en de trekker te ontkoppelen. De trucker is niet gewond geraakt.

Dicht
Het verkeer ter hoogte van de afrit Nederweert loopt vertraging van meer dan een uur op. Aan de andere kant is er sprake van een kijkersfile. ANWB adviseert weggebruikers richting Maastricht om te rijden via de A67 en A73.

Video: WeertdeGekste.nl

Duurt nog wel even
Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat is het lastig om het papier te blussen. "Het vuur laait steeds weer op", zegt hij. Er worden momenteel containers met water vervoerd naar de plek van de brand, om het papier daarin te dompelen. Het bergen van het voertuig zal ook nog even tijd in beslag nemen. "De wielen zijn verbrand, dus dat moet misschien wel met een hoogwerker."

Bekijk hier de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen