Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke vertraging A67 door ongeval met meerdere auto's

Geplaatst opdonderdag 11 maart 2021 - 8:38

Door een ongeval donderdagmorgen met zeven auto's, tussen de afrit Someren en knooppunt Leenderheide bij Eindhoven, werd het verkeer vanuit Venlo vanaf knooppunt Zaarderheiken via de A73, N276 en de A2 omgeleid.

Dit liet Rijkswaterstaat weten op Twitter. Het ongeval gebeurde rond 8:00 uur. De vertraging liep al bij Venlo op.

Omleiding
'Heb je een reis gepland via de A67 richting Eindhoven? Overweeg dan om al vanaf Zaarderheiken de omleiding te volgen', zo schreef het Operationeel Centrum Politie Limburg.

Gewonden
De weg zou volgens Rijkswaterstaat rond 9:00 uur weer opengaan. Volgens Omroep Brabant is het niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen