Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Flinke uitbreiding Leisure Dome: nieuwe attractie en horeca

Geplaatst opdonderdag 24 mei 2018 - 7:13

Er komt een flinke uitbreiding bij amusements- en horecaparadijs Leisure Dome in Kerkrade. Zo komt er een nieuw groot restaurant en een attractie met racesimulatoren.

Dat meldt Wij Limburg.

Max Verstappen
De nieuwe attractie, die komende maand de deuren opent, is Adrenaline X-perience gedoopt. Er komen twaalf racesimulatoren waarin bezoekers kunnen ervaren hoe het voelt om als Max Verstappen over het asfalt te scheuren. Zo kun je zowel individueel als tegen elkaar racen op alle F1-circuits.

Horeca
Het mega-wokrestaurant Parkstad Plaza gaat verder uitbreiden. Eigenaar Danny Deng gaat het in Kerkrade ook proberen met de formule van Dadawan. Dit Oosterse restaurant is ook in Maastricht gevestigd. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe horecagelegenheid open gaat voor publiek. Het is overigens niet de enige uitbreiding op horecagebied. Publiekstrekker Happy Italy gaat ook uitbreiden.

Miljoenen bezoekers
De Leisure Dome bij het Parkstad Limburg Stadion trekt jaarlijks zo'n zes miljoen bezoekers. Naast twee grote restaurants is er onder andere een bioscoop, een gamehal, een trampolinepark en een indoor golfbaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen