Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke rookwolken door schoorsteenbrand vakantiewoning

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 18:12

Een brand in een schoorsteen van een vakantiewoning in Nederweert heeft voor flinke rookontwikkeling gezorgd.

Dit kwam doordat de brand van de schoorsteen oversloeg naar het dak van het chalet, meldt lokale nieuwssite WeertdeGekste.

Extra waterwagen
Rond 17:00 uur zijn de hulpdiensten uitgerukt naar de vakantiewoning in een bosgebied aan de Schoordijk in Nederweert. De brandweer was ter plekke met een tankautospuit en een waterwagen. Omdat er bij de woning niet voldoende bluswater beschikbaar was, werd er een tweede waterwagen opgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen