Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke rookpluim door brand bij afvalverwerker

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 13:49

De brandweer is dinsdagmiddag met spoed naar Blerick gereden om daar een brand bij een afvalverwerker te blussen. Door de brand ontstonden er flinke rookwolken.

Op het terrein van een bedrijf aan de Ampèrestraat was een berg afval en een kraan in brand gevlogen.

Extra water
De brandweer ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Dit omdat er extra water nodig was om het vuur te bestrijden. Rond 14:55 uur werd het sein brandmeester gegeven. De brandweer is wel nog enige tijd bezig met nablussen.

Ramen en deuren
Omdat er zoveel rook vrijkwam bij de brand adviseerde de brandweer om ramen en deuren gesloten te houden. Uit metingen is gebleken dat er geen gevaarlijke stoffen vrij zijn gekomen bij de afvalbrand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen