Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 6:39

Wie een zonnig begin van het weekend verwacht, komt helaas bedrogen uit. Het weekend wordt ingeluid met forse onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Volgens Meteo Limburg trekken er in de loop van de middag en avond stevige regen- en onweersbuien over onze provincie. Op sommige plekken kan het zelfs gaan hagelen.

Drukkend warm
De dag begint bewolkt. Bij een temperatuur van 26 tot 28 graden wordt het drukkend warm. Later op de dag kunnen we ons opmaken voor onweer.

Code geel
Het KNMI heeft vanaf 17:00 uur code geel afgegeven. Volgens het weerinstituut kunnen de onweersbuien voor wateroverlast zorgen.

Flinke windstoten
Zaterdag blijft het volgens Meteo Limburg overwegend droog. Wel kan het flink gaan waaien met mogelijk zware windstoten van ruim 75 kilometer per uur. Zondag blijft het ook droog en staat er een matige wind. Het kwik stijgt dan tot zo'n 25 graden.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen