Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Flinke ravage zorgt voor file op A2 bij Nederweert

Geplaatst opvrijdag 11 november 2016 - 8:33

Door een ongeval met meerdere auto's was het vrijdagochtend filerijden op de A2 tussen Nederweert en Maarheeze.

Net over de provinciegrens botsten drie auto's op elkaar. Eén van de auto's raakte van de weg en ramde in de berm een verkeersbord.

Ambulance
De toedracht van het ongeluk is vooralsnog niet bekend. De inzittenden van de auto's kwamen volgens de lokale nieuwssite Weertdegekste met de schrik vrij. Ze werden door het opgeroepen ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht.

File
Vanwege bergingswerkzaamheden werd de linkerrijstrook korte tijd afgesloten. Dit zorgde voor een flinke file. Verkeer richting Eindhoven moest rekening houden met een fikse vertraging.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Snelweg A2 richting noorden dicht na ongeluk
Flinke vertraging op A2 vanwege ongeluk, motorrijder gewond
Auto tegen boom op A2 bij Maarheeze, bestuurder overleden
Snelweg weer vrij na ravage bij Maarheeze
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen