Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Flinke onderhoudsbeurt voor onveilige balkons Valkenburg

Geplaatst opdonderdag 13 september 2018 - 21:57

Achttien onveilige balkons van de Erensflat in Valkenburg zijn toe aan een grote onderhoudsbeurt.

In een eindrapport staat dat het beter is om voorlopig geen gebruik te maken van de balkons, zo schrijft De Limburger.

Constructiefout
In twee onderzoeken is volgens de krant naar voren gekomen dat er een constructiefout in de balkons zit. Dat er iets niet goed zat in het flatgebouw aan de Doctor Erensstraat, kwam een paar maanden geleden al aan het licht. Een balkon moest toen met spoed worden gestut, nadat een scheur was ontdekt.

Lees ook: Scheur in balkon: flatgebouw Valkenburg gestut

Toen zijn er ook stellages geplaatst om ondersteuning te bieden. Bewoners van de flat gaven destijds al aan dat er al jaren weinig onderhoud is uitgevoerd aan het gebouw.

Op de hoogte
De bewoners zijn op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen. Het duurt naar verwachting nog een jaar voordat de flatbewoners weer met een gerust hart op hun balkon kunnen zitten.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen