Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Flinke onderhoudsbeurt voor onveilige balkons Valkenburg

Geplaatst opdonderdag 13 september 2018 - 21:57

Achttien onveilige balkons van de Erensflat in Valkenburg zijn toe aan een grote onderhoudsbeurt.

In een eindrapport staat dat het beter is om voorlopig geen gebruik te maken van de balkons, zo schrijft De Limburger.

Constructiefout
In twee onderzoeken is volgens de krant naar voren gekomen dat er een constructiefout in de balkons zit. Dat er iets niet goed zat in het flatgebouw aan de Doctor Erensstraat, kwam een paar maanden geleden al aan het licht. Een balkon moest toen met spoed worden gestut, nadat een scheur was ontdekt.

Lees ook: Scheur in balkon: flatgebouw Valkenburg gestut

Toen zijn er ook stellages geplaatst om ondersteuning te bieden. Bewoners van de flat gaven destijds al aan dat er al jaren weinig onderhoud is uitgevoerd aan het gebouw.

Op de hoogte
De bewoners zijn op de hoogte gebracht van de huidige ontwikkelingen. Het duurt naar verwachting nog een jaar voordat de flatbewoners weer met een gerust hart op hun balkon kunnen zitten.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen