Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke files op A2 en A73 door ongeval bij Echt

Geplaatst opmaandag 20 september 2021 - 8:11

Door een ongeval op de A2 bij Echt stonden er maandagochtend enige tijd flinke files op de snelwegen richting het zuiden.

Ter hoogte van Echt zijn rond 7:30 uur een auto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen.

Bergingsbedrijf
Beide voertuigen konden niet verder rijden en moesten door een bergingsbedrijf afgesleept worden. Dit kostte enige tijd. Op dit moment is niet bekend of er bij het ongeval iemand gewond is geraakt. Brandweer, politie en een ambulance kwamen ter plaatse.

Rijstroken dicht
Door het ongeval waren twee rijstroken dicht op de A2. Dit zorgde voor veel oponthoud op de snelwegen richting het zuiden. Zo moest het verkeer op de A2 rekening houden met een extra reistijd van meer dan een uur. Ook op de A73 liep het verkeer vast. Tussen Roermond en knooppunt Het Vonderen was de vertraging zeker 45 minuten. Op de lokale wegen stond het verkeer al snel stil.

Bekijk hier de actuele situatie op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen