Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke files na ongelukken op A2 richting Maastricht

Geplaatst opwoensdag 12 april 2017 - 8:35

Door twee ongelukken op de A2 richting Maastricht is het verkeer woensdagochtend op meerdere plekken vastgelopen.

Zo raakte er bij knooppunt Kerensheide een auto van de weg. Het ongeluk gebeurde rond 8:00 uur op de afrit van de snelweg bij Elsloo.

Rijstroken dicht
Hoe de auto van de weg raakte, is niet duidelijk. Ook is onbekend of er gewonden zijn.
Na het ongeluk liep het verkeer vast tot aan Roosteren. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van meer dan een half uur. Twee rijstroken werden afgesloten, maar zijn allebei weer vrijgegeven.

Auto op z'n kop
Ook op de A2 tussen Nederweert en Kelpen-Oler stond een paar kilometer aan file door een ongeluk. Op de snelweg in zuidelijke richtig belandde een auto op zijn kop. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer werd enige tijd over de vluchtstrook geleid.

Bekijk hier de actuele situatie op de weg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verkeer op A2 loopt vast na meerdere ongevallen
Auto in lichterlaaie op A2, flinke file
Auto in lichterlaaie op A2, flinke file
Slachtoffer ongeluk in Elsloo rijdt naar huis met beenbreuk
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen