Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke brand in zonnestudio Maastricht

Geplaatst opvrijdag 4 mei 2018 - 14:07

In een zonnestudio aan de Einsteinstraat in Maastricht is brand uitgebroken.

De brandweer ging iets na 13:30 uur met meerdere voertuigen in alle haast naar het brandende pand.

Zonnebank
Volgens de eigenaar van de zonnestudio zou de brand zijn ontstaan in een zonnebank. Op het moment dat het vuur uitbrak, waren er klanten aanwezig. De eigenaar heeft in eerste instantie geprobeerd de brand zelf te blussen, maar daar bleek geen beginnen aan.

Zes personen zijn ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht. Geen van hen hoefde voor behandeling naar het ziekenhuis.

Video: Track'88

Ontruimd
Door de hevige rookontwikkeling en de nabijgelegen bebouwing werden de naastgelegen woningen ontruimd. Door de harde wind was de rook in de omgeving goed te ruiken. De brandweer adviseerde bewoners van de wijk Heer om ramen en deuren gesloten te houden. Rond 16:00 uur werd het sein brandmeester gegeven.

Video: L1 / 1Limburg

De woning boven de zonnestudio is niet meer bewoonbaar; de bewoonster wordt elders opgevangen.

Foto: Nifoma
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen