Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke botsing tussen bestelbus en auto: één gewonde

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 8:10

Bij een botsing tussen een bestelbus en een personenauto in Geleen is één bestuurder gewond geraakt. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Het incident vond plaats op de Westelijke Randweg.

Twee ambulances
Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Vlak na de botsing waren er twee ambulances ter plaatse. De brandweer strooide speciale korrels op de weg, omdat er veel olie uit de auto's liep. Ook is de weg tijdelijk afgezet vanwege het ongeval.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen