Overslaan en naar de inhoud gaan

Flinke botsing op N273 bij Grathem: één gewonde

Geplaatst opdonderdag 2 augustus 2018 - 17:12

Bij een kettingbotsing met drie auto's op de N273 in Grathem is één iemand gewond geraakt.

De voertuigen kwamen om 16:00 uur op de Napoleonsweg Zuid met elkaar in botsing.

Ziekenhuis
Eén van de inzittenden moest voor controle naar het ziekenhuis, schrijft WeertdeGekste. De auto's raakten door de botsing behoorlijk beschadigd. Ze zijn afgesleept door een berger.

Door het ongeluk moest het verkeer richting in beide richtingen afwisselend gebruik maken van één rijbaan. Daardoor ontstond er file.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen