Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers

Geplaatst opzaterdag 12 maart 2016 - 9:43

Ruim een miljoen mensen hebben vrijdagavond afgestemd op de laatste aflevering van het eerste seizoen van Flikken Rotterdam.

De serie met Huub Stapel in één van de hoofdrollen trok in totaal 1.352.000 kijkers en eindigde daarmee als zesde in de top 25 van de dag. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Maastricht
Dat is fors lager dan de seizoensfinales van Flikken Maastricht. Daar keken de laatste jaren steevast bijna twee miljoen mensen naar de seizoensontknoping.

Het NOS Journaal van 20 uur was met 2.109.000 het best bekeken programma van de dag. De talentjacht Voice Kids eindigde als tweede met 2.070.000 kijkers.

AVROTROS

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam
1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam
Huub Stapel krijgt hoofdrol in Flikken Rotterdam
Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten