Huub Stapel: 'Die Berg spelen is een piece of cake'

Volgende week start een nieuwe reeks van Flikken Rotterdam en de Limburgse acteur Huub Stapel is ook weer van de partij.

Flikken Rotterdam
Flikken Rotterdam genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

De populaire serie Flikken Rotterdam, waarin Huub Stapel de rol van officier van justitie Hein Berg vervult, is een van de kanshebbers op een Gouden Televizier-Ring.

ANP
'Flikken Rotterdam moet Flikken Maastricht vervangen'

Het is niet nieuw dat Victor Reinier denkt dat het einde van Flikken Maastricht nabij is. Maar hoe vul je dan het zwarte gat op de vrijdagavond?

Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam

Er komt een tweede seizoen van Flikken Rotterdam. Opnieuw zal Huub Stapel de rol van officier van justitie Hein Berg vertolken.

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers

Ruim een miljoen mensen hebben vrijdagavond afgestemd op de laatste aflevering van het eerste seizoen van Flikken Rotterdam.

ANP
Actrice Flikken Rotterdam geen fan van Flikken Maastricht

Actrice Maryam Hassouni van Flikken Rotterdam is niet gecharmeerd van de persoonlijke verhaallijnen in Flikken Maastricht.

Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'

Rotterdam of toch liever Maastricht? Voor- en tegenstanders buitelden vrijdag over elkaar heen om te kiezen tussen de Flikken-series. Waarbij de Maastrichtenaren duidelijk in de meerderheid waren.

1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam kan terugkijken op een goed bekeken eerste aflevering. De politieserie met Huub Stapel in de hoofdrol wist vrijdagavond maar liefst 1,7 miljoen kijkers te trekken.

Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'

Hij heeft pas drie afleveringen gezien, maar Huub Stapel weet het zeker: Flikken Rotterdam wordt een ongekend succes!

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten