Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht steelt gouden Televizier-Ring

Geplaatst opdinsdag 23 september 2014 - 9:53

Flikken Maastricht doet er alles aan om de Gouden Televizier-Ring te bemachtigen. Zelfs diefstal is daarbij niet uitgesloten.

In het promotiefilmpje voor Flikken Maastricht komt huidige winnaar Art Rooijakkers (Wie is de Mol?) teleurgesteld aan op het politiebureau waar hij verhoord wordt door Flikken Maastricht duo Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf). Daar blijkt al snel dat ook de twee rechercheurs niet geheel vrijuit gaan.

Top acht
Flikken Maastricht is al jarenlang één van de grote kanshebbers voor de Televizier-Ring. Ook maandagavond tijdens een tussenstand stond de tv-serie bij de acht programma's waarop tot nu toe het meest gestemd was.

Stemmen op de Televizier-Ring kan nog tot 29 september, 09.00 uur.

Gouden Televizier-Ring gestolen
YouTube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014
Victor Reinier zingt toespraak bij winst Televizier-Ring
Tv-wereld in de ban van Televiziergala
Victor Reinier richt vizier op Giel Beelen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen