Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht steelt gouden Televizier-Ring

Geplaatst opdinsdag 23 september 2014 - 9:53

Flikken Maastricht doet er alles aan om de Gouden Televizier-Ring te bemachtigen. Zelfs diefstal is daarbij niet uitgesloten.

In het promotiefilmpje voor Flikken Maastricht komt huidige winnaar Art Rooijakkers (Wie is de Mol?) teleurgesteld aan op het politiebureau waar hij verhoord wordt door Flikken Maastricht duo Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf). Daar blijkt al snel dat ook de twee rechercheurs niet geheel vrijuit gaan.

Top acht
Flikken Maastricht is al jarenlang één van de grote kanshebbers voor de Televizier-Ring. Ook maandagavond tijdens een tussenstand stond de tv-serie bij de acht programma's waarop tot nu toe het meest gestemd was.

Stemmen op de Televizier-Ring kan nog tot 29 september, 09.00 uur.

Gouden Televizier-Ring gestolen
YouTube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht wint Gouden Televizier-Ring 2014
Victor Reinier zingt toespraak bij winst Televizier-Ring
Tv-wereld in de ban van Televiziergala
Victor Reinier richt vizier op Giel Beelen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen