Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht-opnames gaan door, mét coronaprotocollen

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 22:44

Fans van Flikken Maastricht hoeven niet te vrezen dat het nieuwe seizoen van 's lands langst lopende dramaserie vertraging oploopt door de coronacrisis.

"Het gaat volgens planning gewoon door vanaf half augustus", laat een woordvoerder van AvroTros weten. "Wel met coronaprotocollen."

Coronaprotocollen
Hoe die protocollen eruit gaan zien, kan de woordvoerder nog niet zeggen. Hoofdrolspeelster Angela Schijf heeft haar acteerwerkzaamheden na de corona-uitbraak weer hervat en zit momenteel in opnames voor een andere serie.

Inmiddels is voor figuranten ook de inschrijving geopend. Geïnteresseerden die beschikbaar zijn in de periode tussen augustus en december kunnen zich melden bij de omroep.

Het is het nog niet bekend wanneer het vijftiende seizoen op televisie komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen