Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht-opnames gaan door, mét coronaprotocollen

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 22:44

Fans van Flikken Maastricht hoeven niet te vrezen dat het nieuwe seizoen van 's lands langst lopende dramaserie vertraging oploopt door de coronacrisis.

"Het gaat volgens planning gewoon door vanaf half augustus", laat een woordvoerder van AvroTros weten. "Wel met coronaprotocollen."

Coronaprotocollen
Hoe die protocollen eruit gaan zien, kan de woordvoerder nog niet zeggen. Hoofdrolspeelster Angela Schijf heeft haar acteerwerkzaamheden na de corona-uitbraak weer hervat en zit momenteel in opnames voor een andere serie.

Inmiddels is voor figuranten ook de inschrijving geopend. Geïnteresseerden die beschikbaar zijn in de periode tussen augustus en december kunnen zich melden bij de omroep.

Het is het nog niet bekend wanneer het vijftiende seizoen op televisie komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen