Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht-opnames gaan door, mét coronaprotocollen

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 22:44

Fans van Flikken Maastricht hoeven niet te vrezen dat het nieuwe seizoen van 's lands langst lopende dramaserie vertraging oploopt door de coronacrisis.

"Het gaat volgens planning gewoon door vanaf half augustus", laat een woordvoerder van AvroTros weten. "Wel met coronaprotocollen."

Coronaprotocollen
Hoe die protocollen eruit gaan zien, kan de woordvoerder nog niet zeggen. Hoofdrolspeelster Angela Schijf heeft haar acteerwerkzaamheden na de corona-uitbraak weer hervat en zit momenteel in opnames voor een andere serie.

Inmiddels is voor figuranten ook de inschrijving geopend. Geïnteresseerden die beschikbaar zijn in de periode tussen augustus en december kunnen zich melden bij de omroep.

Het is het nog niet bekend wanneer het vijftiende seizoen op televisie komt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen