Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2020 - 22:53

Goed nieuws voor fans van de serie Flikken Maastricht: er komt een vijftiende seizoen.

Dit laat de AVROTROS aan L1 weten. Het is na ieder seizoen spannend of er nog een nieuw seizoen gaat komen.

Mijlpaal
Vrijdag 6 maart is de 150ste aflevering van de politieserie te zien. De mijlpaal werd goed gevierd. "Onze grote bazen kwamen naar de set en gaven ons een groot cadeau", schrijft actrice Angela Schijf op 21 januari op haar Instagram.

View this post on Instagram

Ik was bijna te laat voor het officiële persmoment omdat ik de parkeergarage niet kon vinden. Reinout Oerlemans, Victor Reinier en ik werden ontboden bij burgemeester Gerd Leers van Maastricht en kondigden een nieuwe Nederlandse politieserie aan. Het was eind 2006 en een jaar later was Flikken Maastricht te zien op NPO1 en het succes overweldigend. Wolfs en Eva hebben inmiddels bewezen 9 levens te hebben en Marion en Romeo overstijgen de politietermen waakzaam & dienstbaar. Gisteren kwamen onze grote bazen naar de set en gaven ons een groot cadeau. Een prachtige ring, gemaakt door Anneke Schat en geïnspireerd op haar ontwerp van de Gouden Televizier Ring 2014, die de serie toen won. Een cadeau ter ere van de 150e aflevering die op 6 maart aanstaande uitgezonden zal worden. De langstlopende Nederlandse dramaserie. Wow. Ik heb wel eens eerder gezegd dat ik niet zo van de kortstondige affaires ben, maar eerder van de lange verbintenis en een goed huwelijk. Dat doe je nooit alleen. Foto 2 toont onze crew op een doordeweekse draaidag. We zijn met veel en iedereen draagt zijn steentje bij aan het succes van Flikken Maastricht. Van productie assistent tot cameraman, of je nu een make-upkwast of een lamp in je handen hebt, koffie zet of orders uitdeelt- we kunnen niet zonder elkaar. Dat is mooi. Dat is teamwork. Dank je wel Avrotros en Hollands Licht voor het cadeau. Dank je wel, lieve Flikkenfamilie, voor álles #flikkenmaastricht #avrotros #hollandslichtproducties #goudentelevizierring #teamwork

A post shared by Angela Schijf (@angelaschijfofficial) on

1,3 miljoen kijkers
De serie beleeft op dit moment haar veertiende seizoen, en oogst als vanouds hoge kijkcijfers: de uitzending van vrijdag trok 1,3 miljoen kijkers en stond hierdoor in de top drie van best bekeken programma's van die dag.

De opnames van het nieuwe seizoen gaan in augustus van dit jaar van start.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen