Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht gaat nog zeker drie jaar door

Geplaatst opdonderdag 1 juli 2021 - 13:49

Flikken Maastricht, de langstlopende Nederlandse dramaserie op tv, gaat nog zeker drie jaar door.

Dat hebben AVROTROS en producent Hollands Licht donderdag bekendgemaakt. De opnames beginnen in september en de volgende reeks is vanaf begin volgend jaar te zien.

Vijftien seizoenen
De politieserie gaat over de belevenissen van de rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen, gespeeld door Victor Reinier en Angela Schijf. Tot nu toe telt de reeks vijftien seizoenen en in totaal 162 afleveringen.

Lees ook: 'Succes Flikken Maastricht te danken aan Maastrichtenaren'

Kijkcijferkanon
De eerste aflevering van Flikken Maastricht, in september 2007 bij de TROS op NPO 1, trok bijna 1,3 miljoen kijkers. Het zijn er tegenwoordig ruim 2 miljoen per aflevering en daar komen na de tv-uitzending gemiddeld 350.000 online kijkers bij.

In 2014 won Flikken Maastricht de Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen