Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken Maastricht-fans opgelet: de opnames gaan beginnen

Geplaatst opvrijdag 27 juli 2018 - 13:38

De opnames voor het dertiende seizoen van de populaire politieserie Flikken Maastricht gaan bijna van start.

Vanaf 5 augustus strijken Angela Schijf, Victor Reinier en de rest van de crew weer neer in de omgeving van Maastricht. Die dag wordt in Maastricht ook de Iron Man gehouden. Het ligt voor de hand dat de traithlon dus een rol gaat spelen in een van de nieuwe afleveringen, al is daar officieel nog niks over gemeld.

Een groot deel van de opnames vindt plaats in Zuid-Limburg of soms net over de grens in België. De verschillende draaidagen staan gepland tot en met 31 december.

Lees ook: Flikken-acteur Reinier: 'Mijn liefde ligt echt in Maastricht'

Onduidelijkheid
Het was voor Flikken-fans lange tijd onduidelijk of er nog een nieuw seizoen zou komen. Nadat het twaalfde seizoen eindigde, duurde het enkele dagen voordat AVROTROS bekendmaakte dat de serie nog niet ten einde was.

Heroïne
In de seizoensafsluiting eind april werd rechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) gevangen gehouden en platgespoten met heroïne. Terug in Maastricht bleek Eva niet zonder de drugs te kunnen en nam ze een overdosis. Met die scène bleven de kijkers achter.

Lees ook: 1,4 miljoen kijkers finale Flikken Maastricht; is dit het einde?

Figuranten
De producent van Flikken Maastricht is trouwens nog op zoek naar figuranten. Iedereen die hier interesse in heeft, kan zich aanmelden.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen