Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken-fan met Down zoekt Eva van Dongen in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 7 april 2016 - 21:52

Een 18-jarige fan van Flikken Maastricht is per trein van Alkmaar naar Maastricht gereisd om 'rechercheur' Eva van Dongen te zien.

Superfan Thijs heeft het syndroom van Down en zijn treinreis zorgde voor veel ongerustheid in Alkmaar. Hij had zijn moeder namelijk niks verteld, zo laat de Alkmaarse politie via Facebook weten.

Vermissing
Terwijl zijn familie de politie inschakelde over de vermissing, spoorde Thijs nietsvermoedend naar Maastricht. In de hoop daar zijn idool Eva te ontmoeten.

Eenmaal in Maastricht liep hij binnen bij een eetzaak vlakbij het station. Daar viel hij een medewerkster op. Ze ontfermde zich over hem en belde de politie.

'Werkplek'
Groot was de opluchting in Alkmaar toen daar het bericht binnenkwam dat Thijs veilig in Maastricht was gevonden. Terwijl zijn moeder en zus op weg gingen om hem te halen, mocht Thijs op het politiebureau rondkijken. De 'werkplek' van Eva van Dongen.

Opnamedag
En mogelijk wordt het verhaal voor Alkmaarse Thijs nog mooier. De Maastrichtse politieman die contact onderhoudt met het productieteam van Flikken zal proberen te regelen dat Thijs een opnamedag mag bijwonen. Actrice Angela Schijf, die Eva van Dongen speelt, vindt dat een prima plan, twitterde ze.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Flikken Maastricht best bekeken via Uitzending Gemist
1,4 miljoen kijkers finale Flikken Maastricht; is dit het einde?
Droom van Thijs komt uit: op bezoek bij Eva van Dongen
ANP
Angela Schijf: 'Twee seizoenen Flikken per jaar te veel'
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen