Overslaan en naar de inhoud gaan

Flikken-acteur Reinier: 'Mijn liefde ligt echt in Maastricht'

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 10:43

Hoofdrolspeler Victor Reinier hoopt dat er voor het nieuwe Flikken-seizoen vaker opnames worden gemaakt in Maastricht.

Tijdens de opnames van het twaalfde seizoen werd regelmatig uitgeweken naar andere plekken in de regio. Zo werd een deel van de serie gedraaid in België. "Dat is natuurlijk hartstikke mooi en moeten we ook blijven doen, maar ik hoop toch dat we ietsje meer in Maastricht blijven."

Te rustig
Reinier speelt in de serie rechercheur Floris Wolfs. Vanaf 5 augustus strijkt hij samen met de crew weer neer in de Limburgse hoofdstad voor de nieuwe opnames.

"Mijn liefde ligt echt in Maastricht", zegt de acteur op L1 Radio. Hij heeft wel eens overwogen om vanuit Amsterdam te verhuizen, maar hij vindt het te rustig in het zuiden. "Gelukkig heb ik het beste van twee werelden. Vanwege de serie werk ik vijf tot zes maanden per jaar in Maastricht."

Luister ook: "Mijn liefde ligt écht in Maastricht"

Afgelopen vrijdag kwam er een einde aan het twaalfde seizoen. Rechercheur Eva van Dongen (Angela Schijf) wordt in de finale-aflevering gevangen gehouden en platgespoten met heroïne. Terug in Maastricht blijkt Eva niet zonder de drugs te kunnen en neemt ze een overdosis.

In de nesten
"We werken ons als makers altijd weer diep in de nesten door een einde te verzinnen waarvan je denkt, hoe kom je hier nu weer uit", zegt Reinier daarover. Als we hem mogen geloven, wordt het vervolg verrassend. "We gaan het over een iets andere boeg gooien. Daardoor gaat het nog spannender en interessanter worden."

Lees ook: Goed nieuws voor fans: nieuw seizoen van Flikken Maastricht

Op de proef
Het geduld van de fans wordt wel nog even op de proef gesteld. Het is namelijk nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op tv komt. Aangezien de opnames in augustus starten, zal dat nog wel zeker tot 2019 duren.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen