Overslaan en naar de inhoud gaan

Flessenactie Rafke (13) levert 400 euro op voor speeltuin

Geplaatst opwoensdag 12 augustus 2020 - 14:11

De 13-jarige Rafke Wijnhoven uit Meerlo heeft met een flessenactie 400,95 ingezameld voor Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen, dat in mei ten prooi viel aan vernielzuchtige jongeren die veel schade hadden aangericht

Het 13-jarige meisje kwam in actie toen ze hoorden dat jongeren speeltoestellen hadden vernield. Met haar flessenactie heeft ze 375,95 euro opgehaald. Haar ouders hebben dit bedrag aangevuld tot 400,95 euro.

Lees ook: Jongeren veroorzaken grote ravage in speelpark Tegelen

Zeer vereerd
"Wij zijn zeer vereerd met deze geweldig actie van Rafke. Wij zullen samen met Rafke gaan bekijken hoe wij dit bedrag op de juiste manier kunnen besteden.” aldus Niels Groot, woordvoerder van Speelpark Klein Zwitserland.

Het avonturenpark in Tegelen is sinds 1 juli weer open. Klein Zwitserland heeft een protocol opgesteld om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Op deze manier kunnen bezoekers op een verantwoorde manier het speelpark bezoeken, ondanks het nog altijd rondwarende coronavirus.

Lees ook: Klein Zwitserland weer open na spoor van vernielingen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen