Overslaan en naar de inhoud gaan

Fleetwood Mac sluit jubileumeditie Pinkpop af

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 6:10

De Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac is de afsluiter van de 50ste editie van Pinkpop.

Dat meldt De Limburger.

Gerucht
De naam van de band rondom Stevie Nicks hing al een tijdje in de lucht. Fleetwood Mac is tot dusver de eerste (grote) naam die bekend is gemaakt voor de jubileumeditie van het festival in Landgraaf. De band, die bekend is van klassiekers als Go Your Own Way, Rumours en Little Lies, sluit het festival op maandag 10 juni af.

Lees ook: Geruchtenmolen draait: komt Fleetwood Mac naar Pinkpop?

Terugkeer
Het is niet voor het eerst dat de band naar het festival van Jan Smeets komt. In 1971 stond Fleetwood Mac al eens op het podium van Pinkpop.

Tourschema's
Op internet wordt er flink gespeculeerd over de line-up van Pinkpop. Namen als The Cure, Coldplay, The Police en Rammstein worden allemaal genoemd in het geruchtencircuit als potentiële headliners.

Lees ook: Geruchtencircuit: Welke headliners komen naar Pinkpop?

Drie dagen
Mister Pinkpop liet zich eerder ontvallen dat hij de jubiliemeditie van zijn festival een dag langer zou willen laten duren. Het lijkt erop dat Pinkpop gewoon drie dagen gaat duren. Het festijn vindt plaats van 8 tot en met 10 juni.

De volledige line-up wordt op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Lees ook: Landgraaf 'niet negatief' over langere Pinkpop

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen