Overslaan en naar de inhoud gaan

Fleetwood Mac sluit jubileumeditie Pinkpop af

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 6:10

De Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac is de afsluiter van de 50ste editie van Pinkpop.

Dat meldt De Limburger.

Gerucht
De naam van de band rondom Stevie Nicks hing al een tijdje in de lucht. Fleetwood Mac is tot dusver de eerste (grote) naam die bekend is gemaakt voor de jubileumeditie van het festival in Landgraaf. De band, die bekend is van klassiekers als Go Your Own Way, Rumours en Little Lies, sluit het festival op maandag 10 juni af.

Lees ook: Geruchtenmolen draait: komt Fleetwood Mac naar Pinkpop?

Terugkeer
Het is niet voor het eerst dat de band naar het festival van Jan Smeets komt. In 1971 stond Fleetwood Mac al eens op het podium van Pinkpop.

Tourschema's
Op internet wordt er flink gespeculeerd over de line-up van Pinkpop. Namen als The Cure, Coldplay, The Police en Rammstein worden allemaal genoemd in het geruchtencircuit als potentiële headliners.

Lees ook: Geruchtencircuit: Welke headliners komen naar Pinkpop?

Drie dagen
Mister Pinkpop liet zich eerder ontvallen dat hij de jubiliemeditie van zijn festival een dag langer zou willen laten duren. Het lijkt erop dat Pinkpop gewoon drie dagen gaat duren. Het festijn vindt plaats van 8 tot en met 10 juni.

De volledige line-up wordt op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Lees ook: Landgraaf 'niet negatief' over langere Pinkpop

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen