Overslaan en naar de inhoud gaan

Fleetwood Mac sluit jubileumeditie Pinkpop af

Geplaatst opdinsdag 6 november 2018 - 6:10

De Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac is de afsluiter van de 50ste editie van Pinkpop.

Dat meldt De Limburger.

Gerucht
De naam van de band rondom Stevie Nicks hing al een tijdje in de lucht. Fleetwood Mac is tot dusver de eerste (grote) naam die bekend is gemaakt voor de jubileumeditie van het festival in Landgraaf. De band, die bekend is van klassiekers als Go Your Own Way, Rumours en Little Lies, sluit het festival op maandag 10 juni af.

Lees ook: Geruchtenmolen draait: komt Fleetwood Mac naar Pinkpop?

Terugkeer
Het is niet voor het eerst dat de band naar het festival van Jan Smeets komt. In 1971 stond Fleetwood Mac al eens op het podium van Pinkpop.

Tourschema's
Op internet wordt er flink gespeculeerd over de line-up van Pinkpop. Namen als The Cure, Coldplay, The Police en Rammstein worden allemaal genoemd in het geruchtencircuit als potentiële headliners.

Lees ook: Geruchtencircuit: Welke headliners komen naar Pinkpop?

Drie dagen
Mister Pinkpop liet zich eerder ontvallen dat hij de jubiliemeditie van zijn festival een dag langer zou willen laten duren. Het lijkt erop dat Pinkpop gewoon drie dagen gaat duren. Het festijn vindt plaats van 8 tot en met 10 juni.

De volledige line-up wordt op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Lees ook: Landgraaf 'niet negatief' over langere Pinkpop

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen