Overslaan en naar de inhoud gaan

Flater: André Rieu 'getrouwd' met Maastrichtse burgemeester

Geplaatst opwoensdag 6 juli 2016 - 10:49

André Rieu en zijn vrouw Marjorie zijn al 38 jaar getrouwd, maar toch blijkt nog niet iedereen de muze van de Maastrichtse vioolvirtuoos te herkennen.

In De Telegraaf van woensdag staat namelijk heel iemand anders afgebeeld als 'mevrouw Rieu'.

Burgemeester
Aan de vooravond van een nieuwe reeks Vrijthofconcerten brengt de krant een groot artikel over de relatie tussen André en Marjorie. Rieu doet een boekje open over zijn huwelijk en ouderlijk huis. Alleen staat bij het verhaal geen foto van Marjorie, maar van een andere bekende Maastrichtse: niemand minder dan burgemeester Annemarie Penn.

Aan zijn zijde
Bij de foto van de twee, genomen bij de presentatie van zijn biografie 'Miene meziek, mie leve', staat als bijschrift: 'Met zijn Marjorie aan zijn zijde staat André sterk'. Detail: de vrouw aan de zijde van Rieu is dus niet getrouwd met de wereldberoemde violist, maar met Olaf Penn.

Flater
De flater van De Telegraaf viel enkele wakkere lezers direct op. "Morgen in de Privé, alles over het dubbelleven van Annemarie Penn: overdag ben ik burgemeester van Maastricht, 's avonds Marjorie Rieu", grapt de lokale GroenLinks-fractievoorzitter Gert-Jan Krabbedam.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen