Overslaan en naar de inhoud gaan

Flatbrand in Venray snel geblust: gewonde naar ziekenhuis

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2020 - 16:15

In een flatgebouw in Venray is vrijdagmiddag een grote brand uitgebroken. Daarbij heeft de bewoner brandwonden opgelopen.

Rond 16:00 uur werd groot alarm geslagen vanwege de brand die hevig woedde. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen naar de brand.

Groot flatgebouw
De uitslaande brand woedde op de tweede etage van een flatgebouw met acht verdiepingen aan Schuttersveld. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Schade
Alle flatbewoners werden opgevangen in wijkcentrum Den Hoender. De brandweer had het vuur na zo'n drie kwartier gedoofd, doordat de brandweerlieden aan de voor- en achterkant van het appartementen blusten. De woning waar de brand uitbrak is onbewoonbaar. Dat geldt ook voor twee andere appartementen. Voor de bewoners van deze woningen wordt een andere woonruimte geregeld.

Bij de brand is asbest vrijgekomen dat in de tuin achter de flat is neergedaald. Een woordvoerster van de brand kon nog niets zeggen over de oorzaak van de brand.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV