Overslaan en naar de inhoud gaan

Flatbrand in Venray snel geblust: gewonde naar ziekenhuis

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2020 - 16:15

In een flatgebouw in Venray is vrijdagmiddag een grote brand uitgebroken. Daarbij heeft de bewoner brandwonden opgelopen.

Rond 16:00 uur werd groot alarm geslagen vanwege de brand die hevig woedde. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen naar de brand.

Groot flatgebouw
De uitslaande brand woedde op de tweede etage van een flatgebouw met acht verdiepingen aan Schuttersveld. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Schade
Alle flatbewoners werden opgevangen in wijkcentrum Den Hoender. De brandweer had het vuur na zo'n drie kwartier gedoofd, doordat de brandweerlieden aan de voor- en achterkant van het appartementen blusten. De woning waar de brand uitbrak is onbewoonbaar. Dat geldt ook voor twee andere appartementen. Voor de bewoners van deze woningen wordt een andere woonruimte geregeld.

Bij de brand is asbest vrijgekomen dat in de tuin achter de flat is neergedaald. Een woordvoerster van de brand kon nog niets zeggen over de oorzaak van de brand.

Deel dit bericht via
Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen