Brand flat Van Goyenstraat Geleen (6 okt 2020)

Weer incident: vuurwerk ontploft in flatgebouw Geleen

In een flatgebouw in Geleen heeft zich voor de derde keer in drie maanden tijd een incident voorgedaan. In de nacht van maandag op dinsdag is daar vuurwerk ontploft.

Brand flat Geleen (3 sept 2020)_HD
Brand in flat Geleen aangestoken

De brand die in de nacht van woensdag op donderdag in een flat in Geleen uitbrak, is aangestoken. Er is nog niemand aangehouden.

Flatbrand brand flat flatgebouw Schuttersveld Venray (6 mrt 2020)
Flatbrand in Venray snel geblust: gewonde naar ziekenhuis

In een flatgebouw in Venray is vrijdagmiddag een grote brand uitgebroken. Daarbij heeft de bewoner brandwonden opgelopen.

Steekpartij Langendaal Maastricht juli 2015
Lagere celstraf voor dodelijke steekpartij Maastricht

Het gerechtshof in Den Bosch heeft woensdag een 35-jarige man uit Maastricht veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6,5 jaar, voor het doodsteken van een plaatsgenoot.

Zestiger gearresteerd na in brand steken eigen woning

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag de man opgepakt die dinsdag zijn appartement in Venlo in brand stak.

Kinderen met lucifers veroorzaken grote flatbrand

Kinderen die met lucifers in de weer waren, hebben woensdagavond een grote brand in een flat in Geleen veroorzaakt. Dat kostte het leven van drie huisdieren.

In beeld: nieuwe muurschilderijen Heerlerbaan in de maak

De flatgebouwen op de Peter Schunckstraat in Heerlen krijgen er deze maand twee rigoureuze muurschilderijen bij.

Uithijsen appartementen Kerkrade vertraagd

Het uithijsen van appartementen uit een flat in de wijk Bleijerheide in Kerkrade heeft flinke vertraging opgelopen.

Complete appartementen uit flat 'geknipt' voor hergebruik

Twee volledige appartementen van maar liefst 100.000 kilo per stuk worden donderdag met een kraan uit de flat aan de Jonkerbergstraat in Kerkrade gehesen.

Brandweer redt slapende bewoner uit brandende flat

De brandweer heeft zondagmiddag een man uit een brandende flat in Roermond gered. In de keuken van de man was er brand ontstaan, terwijl hij zelf lag te slapen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten