Overslaan en naar de inhoud gaan

Flamingo's sluit voorbereiding op competitie met winst af

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 22:34

De volleybalsters van Flamingo's hebben de voorbereiding op de competitie in de eredivisie met een overwinning afgesloten.

In de generale repetitie versloeg het team, dat op toerbeurt in St. Anthonis en Gennep speelt, Blau Weiß Dingden uit de tweede Bundesliga met 3-1.

Verschil maken
Trainer Harmen Bijsterbosch vond het niet de sterkste partij van zijn ploeg. "We begonnen slecht, maar hebben ons daar overheen geknokt en uiteindelijk overtuigend gewonnen. Het was een typisch doordeweekse oefenwedstrijd, maar we hebben onze kwaliteit gebruikt om het verschil te maken."

Sneller spel
Het team heeft in vergelijking met vorig jaar niet veel verandering ondergaan, maar hanteert wel een andere speelwijze. Het spel is volgens de coach sneller geworden, doordat er aanvallend minder op hoogte wordt gespeeld. Hij hoopt zich met zijn team te plaatsen voor de kampioenspoule, maar geeft aan dat er een grote middengroep is die op een plaats bij de eerste zes in de eredivisie aast.

Voor Flamingo’s begint de competitie zaterdag met de uitwedstrijd tegen Set Up ’65 in Ootmarsum. Dat team stond afgelopen seizoen in de finale om het landskampioenschap.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen