Een jonge Flamingo in GaiaZOO

Video: Op kraamvisite bij de flamingo's in GaiaZOO

De flamingo's in GaiaZOO in Kerkrade voelen zich na een jaar erg op hun gemak in hun nieuwe onderkomen. En zie het resultaat: al elf nieuwelingen en er worden nog steeds eieren uitgebroed.

stock volleybal
Flamingo's sluit voorbereiding op competitie met winst af

De volleybalsters van Flamingo's hebben de voorbereiding op de competitie in de eredivisie met een overwinning afgesloten.

FAST nu al bezig met komend seizoen

Volleybalclub FAST is al bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen.

Volleybalsters Flamingo's verliezen in Sneek

De volleybalsters van FAST hebben de uitwedstrijd in Sneek met 3-1 verloren.

FAST Flamingo’s opnieuw onderuit in kampioenspoule

De volleybalsters van FAST Flamingo’s hebben in de kampioenspoule van de eredivisie hun tweede nederlaag geleden. In Ootmarsum werd met 3-1 van Set- Up ’65 verloren.

Flamingo’s begint kampioenspoule met nederlaag

De volleybalsters van FAST Flamingo’s zijn de strijd in de kampioenspoule met een nederlaag begonnen.

Verlies van Flamingo's in oefenwedstrijd

De volleybalsters van Flamingo's zijn dinsdagavond in Papendal onderuit gegaan tegen het Talentteam.

Flamingo’s verliest van Set Up '65

De volleybalsters van FAST Flamingo’s hebben de thuiswedstrijd tegen Set Up ’65 verloren. In St. Anthonis gingen de roze vogels met 1-3 onderuit.

Verlies voor Flamingo's in Vroomshoop

De volleybalsters van FAST Flamingo's hebben van Eurosped, de nummer twee in de eredivisie, verloren. In Vroomshoop ging het team uit Gennep met 3-0 onderuit.

Versterking voor volleybalsters Fast Flamingo's

Flynth Fast heeft de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Het combinatieteam uit Gennep en St. Anthonis heeft Bregje van den Heuvel gecontracteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten