Overslaan en naar de inhoud gaan

'Flakka onwaarschijnlijk bij ramenspringer Stein'

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 21:32

Het incident in Stein waarbij een doorgedraaide man door een aantal ruiten sprong, was hoogstwaarschijnlijk niet het gevolg van flakka-gebruik.

Dat zegt het Trimbos-instituut.

Nacht
Het incident gebeurde vorige week 's nachts in de Peldenstraat. Een gedupeerde ging er vanuit dat de man flakka had gebruikt. Een redelijk nieuwe drug, die dat soort gedrag zou kunnen veroorzaken. Het Trimbos-instituut gaat niet uit van flakka maar wel van andere stimulerende middelen. Flakka is volgens het instituut nog niet tot Nederland doorgedrongen.

Lees ook: Man richt ravage aan en springt door ramen woningen

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen